Condolences
2021-10-21
Condolences

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تأسف و تأثر به اطلاع می رساند دکتر حمید رضا حاجی قنبر استاد گروه حشره شناسی پردیس کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس بر اثر حادثه ناگوار تصادف چشم ازجهان فرو بسته و به دیدار حق شتافت.

دکتر حاجی قنبر از پژوهشگران و صاحب‌نظران گروه حشره شناسی دانشگاه تربیت مدرس بود که  مدیریت آن گروه را نیز بر عهده داشتند.ایشان علاوه بر  آموزش دانشجویان، تألیف و ترجمه آثار و مقالات علمی ارزشمندی را نیز در کارنامه و سوابق علمی پژوهشی خود دارد که بی‌شک ثمرات فعالیت‌های پربار و پربرکت این استاد فرهیخته، ماندگار خواهد ماند.

از طرف هیأت‌رئیسه و خانواده بزرگ دانشگاهیان پردیس کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس ضمن ابراز تأسف عمیق، درگذشت این استاد فرهیخته را به خانواده سوگوار ایشان، دانشجویان، استادان و همکاران این استاد فقید تسلیت گفته، رحمت و غفران واسعه الهی را برای آن مرحوم و اجر و شکیبایی برای بازماندگان از خداوند منان مسئلت می‌نماید.

روحشان شاد و یادشان گرامی