Setting Up a Plant Protection Clinical Office
2021-10-21
Setting Up a Plant Protection Clinical Office

به‌منظور افزایش ضریب نفوذ دانش در صنعت کشاورزی کشور و تحقق وظایف ذاتی محوله به گروه‌های گیاه‌پزشکی، کلینیک مرجع گیاه‌پزشکی چمران در قالب همکاری جامع میان دانشگاه شهید چمران اهواز، بخش خصوصی (شرکت سبز کاوشان زیست کشت) و سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان، در محل دانشکده‌ی کشاورزی این دانشگاه راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، مسئول فنی کلینیک مرجع گیاه‌پزشکی چمران در این باره بیان کرد: این مرکز با کسب رتبه‌ی یک مشاوره‌ی تخصصی و نیز برخورداری از امتیاز کلینیک مرجع برای نخستین بار در استان خوزستان، به‌عنوان مرکزی جامع در زمینه‌ی پایش و مقابله با عوامل خسارت‌زایی از جمله آفات، بیمارگرها و عوامل غیرزیستی شروع به فعالیت کرده است و راه‌اندازی آن اقدامی است که در عمل به مسئولیت اجتماعی دانشگاه نسبت به جامعه‌ی پیرامونی شکل گرفته است و از آنجا که استان خوزستان در حوزه‌ی کشاورزی سرآمد است، چنین مراکزی در بهبود و عملکرد تولید و تامین غذای سالم بسیار اثرگذار خواهد بود.

دکتر سعید تابعین با اشاره به کسب رتبه‌ی نخست استان خوزستان در تولید محصولات کشاورزی و ارزش اقتصادی این صنعت در مسیر توسعه‌ی استان و همچنین تأمین امنیت غذایی کشور، توجه هرچه بیشتر به توسعه‌ی فعالیت‌های علمی در پهنه‌ی کشاورزی استان را ضروری دانست و گفت: این مهم با نگرش جدید دانشگاه شهید چمران اهواز و سازمان جهاد کشاورزی استان در تحقق همکاری‌های کاربردی، فراهم می‌شود.

وی، اظهار کرد: در همین راستا، کلینیک مرجع گیاه‌پزشکی چمران با در اختیار داشتن فضای آزمایشگاهی نوین و تأمین همه‌ی دستگاه‌های مورد نیاز تشخیص مولکولی و میکروسکوپی، آماده است تا به فعالان صنایع کشاورزی خوزستان و استان‌های هم‌جوار خدمات تشخیصی لازم را ارائه و نسبت به تدوین فرآیند‌های علمی مدیریت آفات و بیماری‌های این حوزه اقدام کند.

مسئول فنی کلینیک مرجع گیاه‌پزشکی چمران، خاطرنشان کرد: به همین منظور، کلینیک مرجع گیاه‌پزشکی چمران با برخورداری از توان علمی و عملیاتی ۱۳ عضو هیئت‌علمی گروه گیاه‌پزشکی و نیز همراهی کارشناسان خبره‌ی بخش خصوصی، آمادگی خود را در برای همکاری با تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در عرصه‌ی کشاورزی استان خوزستان اعلام می‌کند.

تابعین، گفت: بی‌شک افزایش ارتباطات تحقیقاتی و کاربردی بین سازمان‌های بزرگ فعال در زمینه‌ی کشاورزی استان از جمله دانشگاه شهید چمران اهواز، سازمان جهاد کشاورزی استان، شرکت توسعه‌ی نیشکر و صنایع جانبی، شرکت‌های کشت و صنعت و شرکت‌های بخش خصوصی و ...، زمینه‌ی لازم برای فعالیت هر چه مؤثرتر این مرکز را فراهم می‌کند.